«ЭКСПРЕСС объявления»

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві в Киеве

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

Косметичний ремонт квартир, будинків у Києві

А також послуги з ремонту будинків, тому виїзд на виміри та розрахунок вартості здійснюється безкоштовно! Кімнат, кухні, ванни та офісів.
влаштування прорізів у стінах розеток та інших декоративних елементів. Штучний паркет - укладання, замір та консультацію
Вартість обробки
влаштування укосів із сендвіч-панелей, Складність роботи. Об "єм. Який буде кошторис на оздоблення квартири досить складно. Д.
Часом зрозуміти, повна та часткова заміна електропроводки. Установка електрощита у квартирі.
Види оздоблювальних робіт:
•Варіанти ремонту квартир:
•Косметичний ремонт квартир
•Капітальний ремонт квартир
• консультації та розрахунок вартості робіт здійснюється абсолютно безкоштовно!
• виклик фахівців на огляд,
•Загальнобудівельні роботи.
•Знесення перегородок, демонтаж підлог, зняття старих покриттів
• ремонт квартири у фото ремонт своїми руками фото ремонт квартири своїми руками фото.
•Перепланування квартири
• облицювання стін керамічною плиткою. Піноблоків, цегли, гіпсокартону
•Стяжка, гідроізоляція
Стелі
Штукатурка, шпаклівка, фарбування стель. Встановлення жолобників, ремонт квартир класу люкс ціни на обробку залежать від кількох факторів: Підвісні стелі (рейковий, "Армстронг" тощо).
Стіни
кількість матеріалів і т. Штукатурювання стін. Шпаклівка, ґрунтовка, фарбування. Обклеювання шпалерами, шпалерами під фарбування. Слаботкова проводка у квартирі - TV, Обшивка стіновими панелями, вагонкою тощо. Ремонт квартир економ класу заміна підвіконь. Наша бригада виконає ремонт квартир під ключ у Києві та області, Встановлення дверей, арки, портали.
Електрика
венеціанська штукатурка та інші декоративні покриття. Встановлює розетки, вимикачі, додаткові точки освітлення. Розведення водопостачання та каналізації перенесення сушки для рушників, телефон, інтернет, відеодомофон. Тепла підлога. Монтаж бра, люстр.
Підлоги
Укладання плитки, керамограніту, зведення стін з пазогребневих блоків, ремонт квартир починається зі складання кошторису на оздоблювальні роботи. Циклювання, лакування. Укладання паркетної дошки. Укладання ламінату. Укладання лінолеуму, ковроліну. Монтаж плінтусів. Напівсуха стяжка підлоги.
Сантехніка
Заміна радіаторів опалення. Санвузол під ключ, поєднання санвузла, перепланування санвузла. Влаштування сантехнічних шаф. Багаторівневі та однорівневі стелі з гіпсокартону з підсвічуванням та тепло та звукоізоляцією. (поліпропілен, металопласт, мідь, залізо). Установка водонагрівача, фільтрів, редукторів, лічильників. Наші ціни на ремонт квартир відповідають якості та приємно здивують вас. Змішувачів. Установка сантехнічного обладнання (унітаз, інсталяція, раковина, ванна, душова кабіна, пральна машина).
•Виміри, у тому числі з підігрівом.
Объявление актуально: в Киеве
Бригада СПД
Телефон: +380681936916
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Косметичний ремонт квартир будинків у Києві»
Это моё объявление